Listen to this page using ReadSpeaker

Vacatures Regio Midden-Limburg dagbesteding 

Activiteitencentrum Swalmen

Vrijwilliger voor computer/educatieve activiteiten
Cliënten van het activiteitencentrum Swalmen ondersteunen bij computer en/of educatieve activiteiten. Dit kan individueel of in groepsverband. Bij de computer gaat het om uitleg geven, vragen behandelen en wegwijs maken in Word, email, etc. De educatieve activiteiten bestaan uit: het gezamenlijk bespreken van de krant, het spelen van vraag en antwoordspellen, etc.

Sport- en spelvrijwilliger
In het activiteitencentrum van Swalmen meehelpen bij de sport- en spel activiteiten. Dit kan met cliënten individueel of in groepsverband. U kunt denken aan: sjoelen, darten, bewegen op muziek vanuit de stoel, ontspanningsoefeningen doen, etc.

Spelletjes vrijwilliger
In de middagpauze samen met cliënten van het activiteitencentrum een gezelschapsspelletje spelen. De pauze is van 13.00 tot 14.00 uur.

Kook- en bakvrijwilligers
In het activiteitencentrum Swalmen wordt er binnen de kookactiviteit en een hapje voor de lunch gemaakt of iets lekkers voor bij de koffie. Zoals soep maken, een salade, koekjes of cake bakken.

Lunchvrijwilliger
In het activiteitencentrum Swalmen helpen bij de voorbereidingen van de lunch, bij de lunch en opruimwerkzaamheden. Tafels dekken, drank inschenken, een boterham smeren en snijden, tafels afruimen etc. Het fijnste is als de vrijwilligers gezellig mee lunchen en gezellig een praatje kan maken met de cliënten.

Creatieve vrijwilliger
In het activiteitencentrum Swalmen kunnen cliënten veel verschillende creatieve activiteiten doen. Zoals tekenen/schilderen, keramiek, houtbewerken en hobbytechnieken. SGL is voor al deze activiteiten op zoek naar creatieve vrijwilligers.

Sportieve vrijwilliger
De cliënten van het activiteitencentrum Swalmen kunnen op woensdag en donderdag gaan zwemmen en sporten bij Multimove in Heel. SGL is op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de sportactiviteit. De activiteiten zijn verschillend. De ene keer wandelen en de andere keer een zaalsport bv. badminton of een balspel. 's morgens wordt er gezwommen en 's middags is er een uurtje sport.

Verder:

Activiteitencentrum Weert