Listen to this page using ReadSpeaker

Vacatures Regio Noord-Limburg dagbesteding

Activiteitencentrum De Maashorst, Baarlo

 

Keukenvrijwilliger

Helpen bij het voorbereiden van de lunch, hulp tijdens lunch en meehelpen met opruimen.

 

Winkel-/wandelvrijwilliger

Samen met een groepje cliënten en een medewerker gaan winkelen of wandelen in Baarlo.

 

Vrijwilliger met groene vingers

Bij het activiteitencentrum De Maashorst kweekt een groepje cliënten in de kleine tuin plantjes en houden zij de groenvoorziening bij.

 

Zorgzame bus begeleider voor SGL cliënt

Een SGL cliënt uit Venlo, gaat drie dagen per week van naar het activiteitencentrum in Baarlo. Vanwege fysieke achtergang kan hij niet meer zelfstandig slikken en heeft hij hierbij ondersteuning nodig. Dit houdt in dat er af en toe speeksel moet worden weggezogen. Voor de continuïteit zoeken we enkele vrijwilliger(s), die naast de chauffeur, hem wil(len) begeleiden tijdens de ritten van en naar het AC. De vrijwilligers krijgen hiervoor een training bij het Centrum Thuisbeademing zodat men bekwaam en bevoegd wordt om dit te mogen en kunnen doen. Het mooiste zou zijn als de vrijwilliger, de rest van de dag in het AC zou blijven om er vrijwilligerswerk te doen en afloop de cliënt weer huiswaarts begeleidt.

 

Zwemvrijwilligers

Voor de zwemactiviteit op dinsdag en donderdagmiddag in zwembad de Wisselslag in Blerick, zijn we op zoek naar mannelijke zwemvrijwilligers die cliënten tijdens de activiteit willen ondersteunen. De vrijwilliger is aanwezig en houdt toezicht in het heren kleedlokaal. Vervolgens cliënten begeleiden naar het zwembad en ondersteunt actief mee in het water.

 

Verder:

 
 
Activiteitencentrum Velden
 
Creatief, sportief, sociale zorgzame vrijwilligers

Voor het Activiteitencentrum Velden zijn we op zoek naar vrijwilligers die medewerkers willen ondersteunen bij allerlei activiteiten en werkzaamheden. Hulp bij een spel, creatief, naar buiten of praktische hulp bij het klaar maken van de lunch.