Listen to this page using ReadSpeaker

 
Dagbesteding 
Begeleiding thuis 
Wonen 
Behandeling
Hersenz

SGL steunt campagne        Leg de link met hersenletsel

De gevolgen van hersenletsel en de behandel- of begeleidingsmogelijkheden zijn bij velen nog onbekend. Te vaak horen we van mensen met hersenletsel: ‘Had ik dit maar eerder geweten.’    Als we hersenletsel beter signaleren en goed verwijzen, kan veel leed voorkomen worden. Klik voor meer informatie op het logo:

 

 

Informatiebijeenkomsten Hersenz

Regelmatig organiseren wij informatie-bijeenkomsten over de behandelmethode Hersenz. Hersenz is een behandeling voor mensen met hersenletsel na de revalidatie of ziekenhuisopname.

De informatiebijeenkomsten zijn interessant voor zowel de getroffenen als de naasten. Staat er geen informatiebijeenkomst gepland? Neem dan gerust contact op met onze afdeling zorgbemiddeling voor informatie of een gesprek. Onze medewerkers kunnen ook aangeven of er bijeenkomsten in voorbereiding zijn. Ook voor het inschrijven voor een van de informatiebijeenkomsten kunt u bij zorgbemiddeling terecht. Deelname aan een informatiebijeenkomst is gratis.

Klik hier voor Hersenz informatiebijeenkomsten.
 

Ik leef maximaal! Hoe werkt  ? >>

SGL ondersteunt, begeleidt en verzorgt cliënten met een hersenletsel en/of een lichamelijke beperking op het gebied van behandeling, dagbesteding, begeleiding thuis, logeren en wonen.

Meer dan 70% van onze cliënten heeft een hersenletsel, bijvoorbeeld naar aanleiding van een CVA (beroerte), tumor, hartstilstand, ongeval, ziekte van Huntington of dementie. Ook zijn wij er voor mensen waarbij, naast het hersenletsel, sprake is van gedragsproblematiek of psychiatrische problematiek. Mensen die slechtziend, slechthorend, doof of blind zijn kunnen ook bij ons terecht. Op het gebied van lichamelijke handicaps kunt u denken aan spierziekten, Multiple Sclerose, ziekte van Parkinson, reuma, hartklachten of een dwarslaesie.

 
Privacystatement

Onderstaand treft u twee privacystatements aan. Klik op de links voor de inhoud:                 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws
Video Lidy Evenhuis, bestuurder van SGL
 
Oproep groepsgesprekken van Alzheimer Centrum Limburg
 
kennisbijeenkomst en afscheid Leon Poels
 
Verlaging Eigen Bijdrage WMO 2019
 
Impressie banen- en opleidingenmarkt
 
Meer nieuws >>
Bedrijfsfilm