Listen to this page using ReadSpeaker

 
Dagbesteding 
Begeleiding thuis 
Wonen 
Behandeling
Hersenz

Informatiebijeenkomsten Hersenz

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten over de behandelmethode Hersenz. Hersenz is een behandeling voor mensen met hersenletsel na de revalidatie of ziekenhuisopname.

De informatiebijeenkomsten zijn interessant voor zowel de getroffenen als de naasten. Staat er geen informatiebijeenkomst gepland? Neem dan gerust contact op met onze afdeling zorgbemiddeling voor informatie of een gesprek. Onze medewerkers kunnen ook aangeven of er bijeenkomsten in voorbereiding zijn. Ook voor het inschrijven voor een van de informatiebijeenkomsten kunt u bij zorgbemiddeling terecht. Deelname aan een informatiebijeenkomst is gratis.

Hersenz informatiebijeenkomsten:

(van 16.00 uur tot 17.00 uur)

21 november, regio Midden-Limburg

Serviliusstraat 190/A, Weert

U kunt ook persoonlijk kennismaken met onze behandelaars tijdens een spreekuur op locatie.

Nieuwe data volgen binnenkort. 

Ik leef maximaal! Hoe werkt  ? >>


SGL ondersteunt, begeleidt en verzorgt cliĆ«nten met een hersenletsel en/of een lichamelijke handicap op het gebied van behandeling, dagbesteding, begeleiding thuis, logeren en wonen.
 

Meer dan 70% van onze cliĆ«nten heeft een hersenletsel, bijvoorbeeld naar aanleiding van een CVA (beroerte), tumor, hartstilstand, ongeval, ziekte van Huntington of dementie. Ook zijn wij er voor mensen waarbij, naast het hersenletsel, sprake is van gedragsproblematiek of psychiatrische problematiek. Mensen die slechtziend, slechthorend, doof of blind zijn kunnen ook bij ons terecht. Op het gebied van lichamelijke handicaps kunt u denken aan spierziekten, Multiple Sclerose, ziekte van Parkinson, reuma, hartklachten of een dwarslaesie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws
Themabijeenkomst mantelzorgers over Wlz in Horst
 
Een geslaagde VInD-inspiratiedag!
 
22 september: SGL VInD-inspiratiedag
 
AC Swalmen doet mee aan Wereld Alzheimer Week
 
Hersenz: Jo zet fikse stap naar 'onhaalbare' fysieke doel
 
Meer nieuws >>
Bedrijfsfilm