Listen to this page using ReadSpeaker

Vacatures Regio Noord-Limburg Wonen 

(WBC = woonbegeleidingscentrum)

 

WBC De Vier Torens  in Velden

 

Wandel- en shopmaatje

Een SGL-cliënt van WBC Velden, 50 plus, zoekt een vrijwilliger waarmee hij activiteiten kan ondernemen. Boodschappen, wandelen en een kopje koffie drinken.

 

Kook-/buurtmaatje

Een vrijwilliger die op stap wil gaan met een jonge cliënt. Hij is mobiel. Daarnaast houdt hij van koken en wil ook dit graag samen met iemand oppakken.

 

Buurtmaatje

Een vrijwilliger voor een cliënt die samen activiteiten wil ondernemen zoals: voetbal kijken, de Maas overgaan, gezelschapspellen doen.

 

Een vrijwilligster voor het vergezellen van een cliënte

Een bewoonster zoekt iemand met wie ze fijne activiteiten kan ondernemen. Ze is 50 plus, gaat graag naar de kerk en houdt van gezelligheid, samen wat praten, wandelen, een spel doen en verder kijken wat er nog meer mogelijk is.

 

WBC Het Vlinderhuis in  Venlo-Blerick

 

Vrijwilligers voor huiskameractiviteiten 

Op vrijdag- en zaterdagavond is er in het Vlinderhuis een gezellig koffiemoment in de huiskamer, met vervolgens een hapje en een drankje. We zoeken nog enkele gezellige vrijwilligers die ons hierbij kunnen ondersteunen. Het gaat om de vrijdag- en de zaterdagavond, van 19.30-22.00 uur.

 

Een gezellig vrijdagmiddagmaatje

Een cliënte van het SGL-Vlinderhuis in Blerick wil op de vrijdagmiddag graag kleine activiteiten ondernemen samen met een aardige vrijwilligster met wie ze gezellig kan praten. Ze denkt o.a. aan shoppen en wat kleine klusjes in huis doen.

 

Boodschappenmaatje

Een cliënte  zoekt een vrijwilligster om samen wat boodschapjes te doen en er een gezellige middag  van te maken.