Listen to this page using ReadSpeaker

SGL als werkgever in de zorg

Wij zijn trots dat onze medewerkers ons hebben beloond met het keurmerk Beste Werkgever! Klik hier voor meer informatie. 

 

Werken bij SGL, een goed gevoel!

Bij SGL werken enthousiaste, betrokken en professionele mensen die graag met elkaar samenwerken en passie hebben voor hun vak. Iedere medewerker, in welke functie dan ook,  is nodig en levert een bijdrage aan de primaire doelen van onze organisatie: het ondersteunen en begeleiden van mensen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking in de thuissituatie, in één van onze woonlocaties of activiteitencentra. Bij SGL werk je vanuit de basiswaarden betrokken, inspirerend en verantwoordelijk. Dat geeft een goed gevoel.
 
Werken bij SGL is leerzaam. SGL kent diverse zorginhoudelijke en ondersteunende functies. Dit betekent dat medewerkers bij SGL een keuze hebben uit vele mogelijkheden om verschillende werkervaringen op te doen. Wij besteden veel aandacht aan functiegerichte en persoonlijke ontwikkeling door onder andere opleidingen. Er zijn diverse, aan elkaar gelijkwaardige doorstroompaden in zorginhoudelijke en ondersteunende functies.
 
SGL is actief gericht duurzame personeelsontwikkeling. Wij investeren in onze medewerkers omdat zij de drijvende kracht van onze organisatie zijn. Om de tevredenheid van medewerkers te onderzoeken, maken wij gebruik van diverse instrumenten, waaronder een jaargesprek. Eenmaal per drie jaar voeren we een groot medewerkersonderzoek uit.

 

SGL hecht grote waarde aan goede werkomstandigheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn voor alle medewerkers. Er wordt gewerkt aan het voortdurend verbeteren van deze arbeidsomstandigheden, zowel in preventieve als in curatieve zin.

Kortom, SGL biedt meer dan alleen een baan en salaris. Wij vinden namelijk een goede sfeer, leuke collega's, een juiste werkplek, ontwikkelmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk. Spreekt jou dit aan, krijg je hierbij ook een goed gevoel bij, kom dan werken bij SGL!

 

Arbeidsvoorwaarden

SGL biedt primaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO gehandicaptenzorg. Hiernaast kent SGL een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleidingsbeleid, collectiviteitskortingen bij verzekeringen. De werkkostenregeling biedt medewerkers de mogelijkheid om onder gunstige voorwaarden een fiets, PC of tablet aan te schaffen.