Kennis delen
U kunt gebruik maken van onze uitgebreide kennis op het gebied van hersenletsel en de lichamelijke en/of cognitieve beperkingen die daar vaak mee gepaard gaan. Wij geven regelmatig webinars waar u zich voor kunt aanmelden (hou de nieuwsberichten in de gaten). Ook hebben wij bijvoorbeeld meegewerkt aan de ontwikkeling van het stroomschema ’Denk aan hersenletsel’ om onzichtbaar hersenletsel op te sporen. Wij nemen deel aan wetenschappelijke onderzoeken en zijn aangesloten bij CVA-ketens. Wij zijn een vraagbaak op het gebied van hersenletsel. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.
Samenwerkingen
Zelf houden wij onze kennis op peil door samenwerkingen aan te gaan, bijvoorbeeld met hogescholen, universiteiten en Expertisecentrum Hersenletsel.
De Breinlijn
SGL maakt als expert op het gebied van hersenletsel deel uit van de Breinlijn. Dit is een landelijke toegangspoort voor mensen met hersenletsel, hun naasten en professionals. Zij kunnen hier gratis terecht voor vragen en casuïstiek over hersenletsel. De Breinlijn is laagdrempelig en eenvoudig vindbaar, zodat beter wordt doorverwezen naar passende zorg en ondersteuning in de regio. Lees hier meer informatie.
Bekijk samenwerkingen
Consulatie
Wij helpen u met het vinden van de juiste zorg en ondersteuning voor mensen met hersenletsel. Wij kijken graag mee met uw casus en kunnen u advies geven vanuit onze jarenlange expertise. Lees hier wat onze manier van werken is. Als uw cliënt bij ons in zorg gaat, kunt u erop vertrouwen dat hij in goede handen is. En we houden u op de hoogte van de vorderingen en resultaten.
Wij kunnen u ook ondersteunen u bij een CIZ-indicatieaanvraag. Indien gewenst begeleiden wij de cliënt in het Wmo-traject bij de gemeente. Neem hiervoor contact op met onze zorgbemiddelaars.
Neem contact op